NEXT Farming - Gazdálkodj precíziósan akciós csomag

Egyszerű, könnyen használható megoldás precíziós gazdálkodáshoz

A Gazdálkodj precíziósan csomag a NEXT FarmingOFFICE moduljaira épül, melyeket digitális térképek és széleskörű szolgáltatások egészítenek ki egy komplett, kulcsrakész megoldássá.

A csomag összeállításakor a következő 5 cél vezérelt bennünket:

 • A csomag tartalmazzon minden a precíziós gazdálkodáshoz szükséges elemet
 • Bárki azonnal tudjon dolgozni a csomaggal, ezért tetszőleges 200 ha területről TalkingFields alaptérképet is tartalmaz
 • Működjön minden John Deere és ISO monitorral, valamint támogassa a Trimble és CNH rendszereket is
 • Kiemelt támogatást kapjanak a partnerek háromszori helyszíni oktatás, konzultáció révén
 • A vásárlástól számított egy év időtartamban ingyenes szoftvertámogatás, minden programfrissítés automatikusan elérhető

Miért egyszerű a program használata?

Cégünk 20 éve a John Deere partnereként egyik úttörője a precíziós gazdálkodás informatikai hátterét biztosító szoftvermegoldások készítésének. Időközben nemcsak az együttműködő gépgyártók száma nőtt, hanem a felhasználói visszajelzések és igények alapján a program felépítése és kezelésének módja is alkalmazkodott mind az egyre magasabb szintű felhasználói elvárásokhoz, mind a minél egyszerűbb munkavégzéshez.

Amire különösen büszkék vagyunk, az az applikációs térképek készítésének egyszerűsége és gyorsasága.

Az applikációs térképeket mindig valamilyen alaptérkép alapján készítjük, melyek lehetnek

 • hozamtérképek
 • TalkingFields térképek
 • NDVI térképek
 • talajvizsgálati eredmények térképei

vagy más eloszlási térképek.

A NEXT Precíziós gazdálkodásOFFICE három olyan elemet is tartalmaz, melynek segítségével az applikációs térkép elkészítése gyerekjáték:

HU_News_1
HU_News_2

Értéktartományok automatikus hozzárendelése paletta használatával

Ebben az esetben az alaptérkép értékeit fogjuk össze általában 5-6 kategóriába (tartományba) és ezekhez a tartományokhoz rendelünk hozzá tetszőleges kijuttatási értékeket.

Applikációs térkép készítése stratégia alapján

Ebben az esetben azt határozzuk meg, hogy az alaptérkép magasabb értékeihez magasabb kijuttatási értéket rendelünk-e, vagy fordítva. Azaz a kijuttatandó mennyiség egyenesen vagy fordítottan arányos az alaptérkép értékeivel.

HU_News_3
HU_News_4

Applikációs térkép készítése profil alapján

Ez a módszer használható mindkét előbbi verzió esetén, a lényege roppant egyszerű: A tartomány hozzárendeléseket tartalmazó paletta, illetve a kijuttatási stratégia profilként mentésre kerül, így a jövőben mindössze egyetlen egérkattintással előhívható és ezzel már majdnem el is készült az új applikációs térkép.

A Gazdálkodj precíziósan csomag a következő elemeket tartalmazza:

Szoftver

Az akciós csomag ára 1.000 ha terület precíziós gazdálkodási adataira vonatkozik és egy típusú bordcomputer kapcsolatot (John Deere vagy ISO vagy Trimble/CNH) tartalmaz. Amennyiben Önnek lényegesen kisebb vagy lényegesen nagyobb területre kellene a program, úgy kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mert a termék ára is változhat.

TalkingFields térkép

 • Tetszőleges 200 ha területre TalkingFields alaptérkép

Szolgáltatások

 • Service XXL, három alkalommal helyszíni oktatás, konzultáció az irodában és a munkagépen is
 • Teljes körű szoftvertámogatás TeamViewer távsegítséggel
 • Egy évig minden szoftverfrissítés

További információért, személyes konzultációért, szoftverbemutatóért és megrendelésért válasszon a következő lehetőségek közül:

Letöltések