Skip to main content

NEXT Farming – jövőt biztosítunk a mezőgazdaságnak

Biztos jövőt teremtünk a mezőgazdászainknak, a partnereinknek és a kollégáinknak. 1985 óta fejlesztünk mi - az információtechnológiára fogékony és a mezőgazdaság iránt szorosan elkötelezett mezőgazdászok és fejlesztők - digitális mezőgazdasági megoldásokat, amelyek elősegítik a gazdálkodás leegyszerűsítését. Szívügyünk az agrárvilág elismertsége. Ezért folymatosan dolgozunk karöltve az iparral és a kutatással sok nemzeti és nemzetközi projekt keretében azon, hogy a mezőgazdászok olyan társadalmi megbecsülést kapjanak, amelyet megérdemelnek. A közös jövőnk érdekében.

A NEXT Farming a FarmFacts GmbH márkája.

Gyártófüggetlen kompatibilitás és az AEF

A NEXT Farming szoftvermegoldásai mindig arra összpontosítanak, hogy maximális kompabilitással működjenek. Azáltal biztosítjuk az összekapcsolhatóságot a kölönböző gyártók között is, hogy együttműködünk a világszerte tevékenykedő technológiai cégekkel.

A különféle szervezeti struktúra vagy a különböző technológiai felszereltség miatt minden mezőgazdasági üzem teljesen egyedi. Ha Önnek mint gazdálkodónak a helyes eszközök állnak a rendelkezésére, akkor optimálisan meg tud felelni a kihívásoknak. Mindegy milyen cégformát, milyen szervezeti struktúrát vagy melyik technológiát alkalmazza - a NEXT Farming a megfelelő szoftvermegoldást kínálja.     

Tagság az Agráripari Elektronikai Alapítványban – AEF

A FarmFacts a gyártófüggetlen szoftvergyártási tapasztalatot és tudást az AEF Agricultural Industry Electronics Foundation, Agráripari Elektronikai Alapítvány- tagságával biztosítja. Hét nemzetközi mezőgazdasági eszközgyártó és két szövetség alapította 2008. október 28-án az AEF-et. Ez a kezdeményezés egy független nemzetközi szervezet. Felhasználói platformként a mezőgazdaságban egyre inkább alkalmazott elektronikus megoldásokhoz erőforrásokat és szakértelmet bocsát rendelkezésre. Az ISOBUS témakör mindamellett hangsúlyos szerepet kap. Az AEF jelentősége a mezőgazdasági alkalmazások szabványosítása területén további feladatot jelent. Végül új témakörökkel bővítettek: a farm menedzsment információs rendszerek (FMIS), az elektromos hajtások, a kamerarendszerek, nagy sebességű ISOBUS és a vezeték nélküli szántóföldi kommunikáció. Az AEF munkájának látható eredménye a szabadon hozzáférhető AEF-ISOBUS adatbank (www.aef-isobus-database.org). Ez tájékoztatást ad arról, hogy mely terminálok, traktorok és eszközök ISOBUS kompatibilisek és milyen mértékig működnek együtt. Ez az ügyfelek és a kereskedők rendelkezésére áll a gépek kompatibilitásának vizsgálata céljából. 

Az ISOBUS és az AEF összes információját itt találja: www.aef-online.org

FarmFacts GmbH Logo

Vállalat

A FarmFacts az Ön partnere a mezőgazdasági innovatív megoldásokhoz - immár több mint 35 éve.

 

Zwei Menschen halten eine Pflanze mit Erde in der Hand.

Partner

Nemzeti és nemzetközi szintű együttműködést folytatunk sok partnerrel, mivel fontos számunkra, hogy közel álljunk Önhöz.

Sechs Würfel liegen auf Zeitung mit jeweils einem Buchstaben des Wortes "Presse".

Sajtó

Itt megtalálja sajtó-kapcsolatát valamint az aktuális sajtó-közleményeket.

Grafische Animation in dunkelblau mit Weizen

Karrier

Legyél dinamikus és kreatív csapatunk tagja és forradalmasítsd velünk a mezőgazdaságot.