Tartsa Ön is kézben termelési adatait – egyszerűen, könnyen!

 

A NEXT Farming szoftver összeköti és feldolgozza a termelési adatokat:

  • Irodai szoftver
  • Mobiltelefon / Táblagép
  • Munkagép monitor

 

Legyen mindig, mindenhol, minden adat egy kézben!

Az Ön előnyei:

  • Kisebb költség, alacsonyabb anyagfelhasználás
  • Gazdálkodási Napló, nitrátjelentés stb.
  • Munkaadatok automatikus gyűjtése

 

Több információ - nagyobb jövedelem

Átfogó információ a gazdálkodásról

A gazdálkodás során rengeteg adat keletkezik, melyek rögzítésével és kiértékelésével a termelés hatékonysága és jövedelmezősége jelentősen javítható. A jó döntések meghozatalához elengedhetetlen, hogy az adatok azonnal elérhetőek és lekérdezhetőek legyenek. Ebben nagy segítségünkre van napjaink igazi személyi számítógépe, az okostelefon.

Innováció a hétköznapokhoz

Innovacio-a-hetkoeznapokhoz

A termeléssel összefüggő adatok akkor is rendelkezésre állnak, ha azokat nem használják semmire. Összegyűjtésük, feldolgozásuk és kiértékelésük hozhatják meg a kívánt előrelépést a gazdálkodásban.

Minél egyszerűbben, minél inkább automatikusan történik az adatok összegyűjtése és feldolgozása, annál kisebb munkaráfordítás szükséges a felhasználó részéről. További lényeges szempont, hogy a munkagépek monitoraiból származó adatok valós, mért értékek (pl. munkaterület és munkaidő a GPS jelek alapján), így alapvetően megbízhatóbbak, mint a munkalapok alapján kézzel rögzített adatok.

Térképen is szeretnénk látni az adatokat? Ez csak természetes.

Kezemben az adataim

Táblakontúrok, AB vonalak és kanyarok

A traktorokon, munkagépeken lévő monitorok segítségével már azzal is precízebb munkavégzés érhető el, ha a pontos táblakontúrok és vezérlőnyomok használatban vannak. Sokszor még az azonos gyártmányú monitorok közötti adatcsere is komplikált, nem beszélve a különböző gyártók más és más adatformátuma miatti bonyodalmakról. Ilyen esetekben felmérhetetlen segítséget nyújt egy olyan szoftver, mely képes kezelni a különböző formátumokat és így egy központi helyen minden adat összevezethető. Ennek kézenfekvő eredménye az, hogy minden gépen ugyanazok lesznek a táblakontúrok és az AB vonalak, kanyarok.

Térképen az elvégzett munka is

A kijuttatási (applikációs) térképek elkészítése és monitoora küldése csak az első fele a precíziós gazdálkodásnak. Legalább ugyanennyire fontos, hogy az elvégzett munkák eredményeit visszaolvassuk az asztali szoftverbe. Ezáltal meggyőződhetünk arról, hogy valóban az történt-e a táblán, amit elképzeltünk. Adatvisszaolvasás és -feldolgozás nélkül nincs valódi minőségbiztosítás és nincs biztos alapja a későbbi döntéseknek sem.

Érjen el Ön is több jövedelmet több információ használatával.

Az intelligens szoftverek és technológiák segítenek a gazdálkodóknak a kijuttatandó anyagok (vetőmag, műtrágya, növényvédőszer) mennyiségének optimalizálásában. Ezáltal nemcsak fölösleges kiadásoktól lehet megszabadulni, hanem a környezet védelméért is sokat teszünk. A ráfordítások részletes elemzésével pedig évről-évre javítani lehet a hatékonyságot, amivel további extra jövedelem generálható. 

Kezemben az adataim

Szeretné Ön is kézben tartani az adatait?

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön is hozzájut a személyre szabott kedvezményes ajánlathoz.

Több információ - nagyobb jövedelem

További kedvezmény
Kezemben az adataim
Kátai Zsolt
Meggyőződésem, hogy a digitalizáció, a termelési adatok intenzív használata és a szaktudás egy olyan egységet képez, mely alapja a környezetkímélő, hosszútávon fenntartható és jövedelmező növénytermesztésnek.
Kátai Zsolt (Kossuth Kft., Letenye)
Kezemben az adataim
1. Táblatörzskönyv-GN
Kezemben az adataim

A NEXT FarmingOFFICE programcsomag Táblatörzskönyv-GN modulja az a központi hely, ahol a különböző forrásokból származó információk összefutnak.
Az egyszerű, logikus felépítésű és könnyen kezelhető felület használata gyorsan megtanulható. Az automatikus adatimport a monitorokból, meteorológiai állomásokból és mobil eszközökből pedig  lehetővé teszi, hogy a legfontosabb kimutatásokat néhány egérkattintással létrehozhassuk.

További információ
2. Mobil applikációk

Az asztali programot kiegészítő lehetőség a mobil eszközökön (okostelefon és táblagép) futó táblatörzsköny app. Ennek nagy előnye, hogy a telefon az az eszköz, ami nélkül szinte senki sem megy sehova, így ez igazán mindig kéznél van. A mobil applikációk használatával bármikor, bárhol megtekinthetők a tábláinkról korábban rögzített adatok és természetesen új információkat is rögzíthetünk azokról. A mobil eszközök és az asztali szoftver közötti adatcsere automatikusan megtörténik.

További információ
3. John Deere / ISO / Trimble / CNH monitork
Kezemben az adataim

Manapság a traktorokon, munkagépeken lévő monitorok jelentik az egyik legnagyobb kincsesbányát, ha a növénytermesztés folyamata során keletkező adatokra gondolunk. Messze nem csak a precíziós gazdálkodásról van szó, hiszen olyan alapvető információk mint a pontos táblakontúrok, vagy az AB vonalak kezelése az első lépés.
A monitorok használatával az elvégzett munkák is pontosan dokumentálhatók, hiszen a GPS adatokból mind a munkavégzés pontos helye és területe, mind a ráfordított munkaidő megállapítható. A NEXT FarmingOFFICE programcsomag a monitorok széles skáláját támogatja úgy, hogy azok adatai egy helyen, egy felületen jelennek meg.

További információ
4. Digitális térképek (GIS)
Kezemben az adataim

Ki nem szeretné, hogy a táblái pontosan ott helyezkedjenek el, ahol az általa tulajdonolt vagy bérelt helyrajzi számok vannak. A digitális kataszteri térképek imporálása után a NEXT FarmingOFFICE programcsomag GIS moduljában lehetőség van a táblakontúrok egyszerű módosítására amennyiben erre kataszteri adatok és a táblahatárok eltérése miatt szükség van.

Ezután a monitorokon már az aktualizált táblakontúrok fognak megjelenni. A térkép modul használatakor aktuális légi felvételek segítenek a háttérben, hogy könnyű legyen a tájékozódás.

További információ
5. Meteorológiai állomások
Kezemben az adataim

Az időjárási adatok az egyik legfontosabb információ a növénytermesztés folyamatában.
A NEXT FarmingOFFICE programcsomag Táblatörzskönyv-GN modulja képes teljesen automatikusan importálni a meteorológiai állomások adatait. A program indításakor már elérhetőek az elmúlt időszak adatai. A NEXT Meteorológiai állomásokPACKAGE különböző funkcionalitású és felszereltségú eszközöket tartalmaznak. Ami ezekben közös, hogy mindegyik teljesen automatikusan, önállóan működik és a mért adatokat az interneten keresztül juttatja el a felhasználóhoz. Lehetőség van időjárás-, de betegség előrejelzésre is.

További információ
6. Helyszíni tanácsadás / szoftvertámogatás
Kezemben az adataim

Szoftvereink, hardvereink munkabáallításához helyszíni betanítást és tanácsadást biztosítunk. Munkatársainkkal folyamatos konzultációra van lehetőség.
A NEXT FarmingOFFICE programcsomag zökkenőmentes használatát internetes távsegítség és telefonos support biztosítja. Velünk egyszerű a belépés a digitális világba.

További információ

Szeretné Ön is kézben tartani az adatait?

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön is hozzájut a személyre szabott kedvezményes ajánlathoz.

Több információ - nagyobb jövedelem

Kezemben az adataim

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam, megértettem és elfogadtam a részvételi feltételeket és a FarmFacts Hungary Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját. Tudok róla, hogy az adataim használatával kapcsolatban bármikor ellentmondással élhetek.

A * jellel rendelkező mezők kitöltése kötelező