Tartsa Ön is kézben termelési adatait – JDoffice Special Edition 2020

 

A NEXT Farming szoftver összegyűjti,  feldolgozza és kiértékeli a termelési adatokat:

  • JDoffice modul a John Deere monitorokkal való kommunikációhoz
  • Táblatörzskönyv-GN modul a gazdálkodás adatainak nyilvántartásához
  • IOS és Android applikációk, hogy az adatok mindig kéznél legyenek 

 

Legyen mindig, mindenhol, minden adat egy kézben!

Az Ön előnyei:

  • Pontos információ minden ráfordításról, költségei összetételéről
  • Gazdálkodási Napló, nitrátjelentés stb. automatikus készítése
  • Pontos, mért adatok használata a John Deere monitorokból

 

Több információ - nagyobb jövedelem

Átfogó információ a gazdálkodásról

A gazdálkodás egész folyamata nem más, mint döntések hozatala. Ahhoz, hogy jó döntéseket tudjunk hozni, elengedhetetlen, hogy megfelelő információkkal rendelkezzünk. Ezért létfontosságú, hogy a termelés során keletkező adatokat megfelelő módon rögzítsük, feldolgozzuk és kiértékeljük. Ez az akciós csomag olyan szoftverelemeket tartalmaz, melyekkel gyorsan, egyszerűen, és jelentős mértékben teljesen automatikusan történik ez a folyamat. Az adatainkat pedig bárhol elérhetjük, így akár a szántóföldön is megtekinthetjük, kiegészíthetjük azokat.

Használja Ön is az innovatív NEXT Farming programcsomagot!

Innováció a hétköznapokhoz. JDoffice Special Edition 2020

Innováció a hétköznapokhoz . JDoffice Special Edition 2020

A NEXT FarmingOFFICE programcsomag teljes mértékben kompatibilis a John Deere monitorokkal. Legyen szó a régebbi 1800-as és 2600-os (GS2) eszközökről, vagy az igen népszerű 2630-as (GS3) kijelzőről, vagy a legmodernebb 4200-as, 4600-as (GS4) monitorokról. A kényelmesen, egyszerűen végrehajtható adatcsere mindkét irányban működik, tehát törzsadatokat, feladatokat, kijuttatási térképeket tudunk küldeni a monitorokra. Az elvégzett munkák adatait pedig vissza tudjuk olvasni a NEXT FarmingOFFICE  programba. Így a munkaműveleteket egyszerűen tudjuk dokumentálni a táblatörzskönyvben, hiszen pontos, megbízható, mért adatokat kapunk a GPS jelek és a monitoradatok használatának köszönhetően.

Precíziós gazdálkodás esetén nemcsak a kijuttatási térképeket tudjuk használni, hanem a ténylegesen kijuttatott menynyiséget is látni fogjuk, így pontos rálátásunk lesz arra, hogy mi történt valójában a tábláinkon.

Térképen is szeretnénk látni az adatokat? Ez csak természetes.

Kezemben az adataim

Táblakontúrok, AB vonalak és kanyarok

A traktorokon, munkagépeken lévő monitorok segítségével már azzal is precízebb munkavégzés érhető el, ha a pontos táblakontúrok és vezérlőnyomok használatban vannak. Sokszor még az azonos gyártmányú monitorok közötti adatcsere is komplikált, nem beszélve a különböző gyártók más és más adatformátuma miatti bonyodalmakról. Ilyen esetekben felmérhetetlen segítséget nyújt egy olyan szoftver, mely képes kezelni a különböző formátumokat és így egy központi helyen minden adat összevezethető. Ennek kézenfekvő eredménye az, hogy minden gépen ugyanazok lesznek a táblakontúrok és az AB vonalak, kanyarok.

Térképen az elvégzett munka is

A kijuttatási (applikációs) térképek elkészítése és monitoora küldése csak az első fele a precíziós gazdálkodásnak. Legalább ugyanennyire fontos, hogy az elvégzett munkák eredményeit visszaolvassuk az asztali szoftverbe. Ezáltal meggyőződhetünk arról, hogy valóban az történt-e a táblán, amit elképzeltünk. Adatvisszaolvasás és -feldolgozás nélkül nincs valódi minőségbiztosítás és nincs biztos alapja a későbbi döntéseknek sem.

Érjen el Ön is több jövedelmet több információ használatával.

JDoffice_Special_Edition_2020

A NEXT Farming termékcsalád központi eleme az a programcsomag, mely gyűjtőhelye a termeléssel összefüggő adatoknak. A különféle információk eltérő forrásokból érkezhetnek, így a manuális adatrögzítést számos esetben háttérbe szorítják az automatikusan gyűjtött és a programba importált adatok. Ezek a külső források lehetnek mobil applikációk, melyek telefonon vagy táblagépen futnak, de lehetnek a monitorok is a munkagépeken, vagy akár meteorológiai állomások, sőt műholdak is.

A NEXT FarmingOFFICE programcsomag használatával a növénytermesztés során keletkező adatok teljeskörűen feldolgozhatók, a munkaműveletek, anyag-, gép- és munkaerőráfordítások mind naturáliákban mind forintban kifejezve rögzíthetők és kiértékelhetők, így a gazdálkodás eredményessége is egyszerűen nyomonkövethető.

Gombnyomásra elkészíthető a Gazdálkodási Napló, permetezési napló vagy a nitrátjelentés. A táblák kontúrjai megjelennek a térképen és mind a mobil eszközökkel, mind a munkagépek monitoraival szinkronizálhatók. A programban számtalan megoldás segíti az egyszerű kezelhetőséget és a gyors munkát. Ilyen pl. a sablon- és a gyűjtőkönyvelés is.

Tartsa Ön is kézben termelési adatait - JDoffice Special Edition 2020

Szeretné Ön is kézben tartani az adatait?

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön is hozzájut a személyre szabott kedvezményes ajánlathoz.

Több információ - nagyobb jövedelem

További kedvezmény
3,5% árengedmény minden NEXT Farming meteorológiai állomásra.
Kátai Zsolt
Meggyőződésem, hogy a digitalizáció, a termelési adatok intenzív használata és a szaktudás egy olyan egységet képez, mely alapja a környezetkímélő, hosszútávon fenntartható és jövedelmező növénytermesztésnek.
Kátai Zsolt (Kossuth Kft., Letenye)
Kezemben az adataim
1. Táblatörzskönyv-GN
Kezemben az adataim

A NEXT FarmingOFFICE programcsomag Táblatörzskönyv-GN modulja az a központi hely, ahol a különböző forrásokból származó információk összefutnak.
Az egyszerű, logikus felépítésű és könnyen kezelhető felület használata gyorsan megtanulható. Az automatikus adatimport a monitorokból, meteorológiai állomásokból és mobil eszközökből pedig  lehetővé teszi, hogy a legfontosabb kimutatásokat néhány egérkattintással létrehozhassuk.

További információ
2. Mobil applikációk

Az asztali programot kiegészítő lehetőség a mobil eszközökön (okostelefon és táblagép) futó táblatörzsköny app. Ennek nagy előnye, hogy a telefon az az eszköz, ami nélkül szinte senki sem megy sehova, így ez igazán mindig kéznél van. A mobil applikációk használatával bármikor, bárhol megtekinthetők a tábláinkról korábban rögzített adatok és természetesen új információkat is rögzíthetünk azokról. A mobil eszközök és az asztali szoftver közötti adatcsere automatikusan megtörténik.

További információ
3. JDoffice
Kezemben az adataim

Manapság a traktorokon, munkagépeken lévő monitorok jelentik az egyik legnagyobb kincsesbányát, ha a növénytermesztés folyamata során keletkező adatokra gondolunk. Messze nem csak a precíziós gazdálkodásról van szó, hiszen olyan alapvető információk mint a pontos táblakontúrok, vagy az AB vonalak kezelése az első lépés.
A monitorok használatával az elvégzett munkák is pontosan dokumentálhatók, hiszen a GPS adatokból mind a munkavégzés pontos helye és területe, mind a ráfordított munkaidő megállapítható. A NEXT FarmingOFFICE programcsomag a monitorok széles skáláját támogatja úgy, hogy azok adatai egy helyen, egy felületen jelennek meg.

További információ
4. Digitális térképek
Kezemben az adataim

Ki nem szeretné, hogy a táblái pontosan ott helyezkedjenek el, ahol az általa tulajdonolt vagy bérelt helyrajzi számok vannak. Digitális kataszteri térképek vagy a helyrajzi számok töréspontjainak imporálása után a a JDoffice modulban lehetőség van a táblakontúrok egyszerű módosítására amennyiben erre kataszteri adatok és a táblahatárok eltérése miatt szükség van. Ezután a monitorokon már az aktualizált táblakontúrok fognak megjelenni. A program  használatakor aktuális műhold felvételek segítenek a háttérben, hogy könnyű legyen a tájékozódás.

További információ
5. Meteorológiai állomások
Kezemben az adataim

Az időjárási adatok az egyik legfontosabb információ a növénytermesztés folyamatában.
A NEXT FarmingOFFICE programcsomag Táblatörzskönyv-GN modulja képes teljesen automatikusan importálni a meteorológiai állomások adatait. A program indításakor már elérhetőek az elmúlt időszak adatai. A NEXT Meteorológiai állomásokPACKAGE különböző funkcionalitású és felszereltségú eszközöket tartalmaznak. Ami ezekben közös, hogy mindegyik teljesen automatikusan, önállóan működik és a mért adatokat az interneten keresztül juttatja el a felhasználóhoz. Lehetőség van időjárás-, de betegség előrejelzésre is.

További információ
6. Helyszíni tanácsadás / szoftvertámogatás
Kezemben az adataim

Szoftvereink, hardvereink munkabáallításához helyszíni betanítást és tanácsadást biztosítunk. Munkatársainkkal folyamatos konzultációra van lehetőség.
A NEXT FarmingOFFICE programcsomag zökkenőmentes használatát internetes távsegítség és telefonos support biztosítja. Velünk egyszerű a belépés a digitális világba.

További információ

Szeretné Ön is kézben tartani az adatait?

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön is hozzájut a személyre szabott kedvezményes ajánlathoz.

Több információ - nagyobb jövedelem

3,5% árengedmény minden NEXT Farming meteorológiai állomásra.

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam, megértettem és elfogadtam a részvételi feltételeket és a FarmFacts Hungary Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját. Tudok róla, hogy az adataim használatával kapcsolatban bármikor ellentmondással élhetek.

A * jellel rendelkező mezők kitöltése kötelező