Skip to main content

Tartsa saját kezében a jövőjét!

A NEXT Farming a partneri együttműködést képviseli a mezőgazdaságban. Küldetésünknek a biztos jövő elősegítését és egy fenntartható, társadalmilag megbecsült mezőgazdaság megvalósítását választottuk.

 

Tartsa saját kezében az adatait és ezzel egyben a gazdaságát is! Így eredményesen tudja összehangolni a növénytermesztés összes területét, melyben mi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal átfogó módon segítünk!

Eredményesebb gazdálkodás az üzemben adatalapú és személyre szabott döntésekkel

Optimális hozam minden négyzetméteren

A fenntarthatóság a jövőnk záloga

Szembenézve az egyre gyorsabban változó klimatikus viszonyokkal, a növénytermesztésnek a jövőben még jobban kell támaszkodnia a talajban rejlő lehetőségekre. A gyakori aszály, a hetekig tartó hőhullámok és az intenzív felhőszakadások jól példázzák a növénytermesztés komoly kihívásait. Ehhez társulnak még a növényvédőszerekkel szemben fellépő rezisztenciák, valamint a növényvédőszerek használatát egyre erősebben korlátozó jogszabályok. A támogatások pedig egyre inkább a „klímabarát“ gazdálkodást helyezik előtérbe.

Hatalmas felelősség nyugszik a gazdálkodók vállán, hiszen közös kötelezettségünk a biztonságos jövő megteremtése a következő nemzedékek számára.

„A digitalizáció nagy lehetőséget kínál a mezőgazdaság pozíciójának javítására. Az új technológiák megkönnyítik a gazdák életét és új utakat nyitnak elöttük. Ezért áll nálunk a szoftverfejlesztés központjában a gazdálkodó.“

Ez a NEXT Farming filozófiája.