NAK Szántóföldi Napok - Mezőfalva

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége 2019. május 23-24-én rendezi meg a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva kiállítást, a Fejér megyei Mezőfalván, a Mezőfalvai Zrt. területén.

A FarmFacts Hungary Kft. az idén is részt vesz ezen a rendezvényen.

Kiállítói sátrunk az esemény szabadtéri területén lesz megtalálható. A rendezvényre három kiemelt termékcsoporttal érkezünk:

Mezofalva
  1. Az elmúlt hetekben nagy sikerrel elindítottuk a NEXT FarmingOFFICE Gazdálkodj precíziósan akciós csomagját, melynek fő célja, hogy a gazdálkodók most kedvezményes áron hozzájussanak egy olyan komplett megoldáshoz, mellyel egyszerűen, önállóan végezhetnek üzemükben precíziós gazdálkodást. A csomag a szükséges szoftverelemeken túl olyan digitális térképeket (TalkingFields alaptérkép) is tartalmaz, melyek alapján automatikusan generálhatók a kijuttatási (applikációs) térképek.
  2. NEXT Meteorólógiai állomásPACKAGE eszközeinkre a kiállítás idején 10% árengedményt biztosítunk. Ez az ajánlat a legkésőbb 2019. május 31. éjfélig elküldött megrendelésekre áll.
  3. A tavaszi szezonban számos üzemben volt lehetőség a NEXT GreenSeekerPACKAGE ISOBUS N-szenzor kipróbálására. Az eszköz több különböző gyártmányú traktor, monitor és műtrágyaszóró kombinációban is bizonyított. A NAK Szántóföldi Napokon a Valkon 2007 Kft. együttműködésével N-szenzorunk egy Valtra traktoron lévő gyári SmartTouch monitorral fog vezérelni egy Rauch műtrágyaszórót valós időben az aktuálisan mért adatok alapján. A szántóföldi bemutatókra mindenkit szerettettel várunk.

Munkatársaink természetesen bármely termékünkről, szolgáltatásunkról szívesen adnak részletes tájékoztatást akár a helyszínen, akár egy későbbi egyeztetett időpontban.