NEXT Térkép SERVICE

NEXT TérképSERVICE

Naprakész és hivatalos GIS adatok minden területre.

A NEXT TérképSERVICE naprakész és hivatalos térképeket kínál Önnek, minden területére. A térképek segítségével kezelheti tábláit, helyrajzi számait, ellenőrizheti, hogy ezek a területek egybe esnek-e, vagy a táblahatár eltér-e a helyrajzi számok által meghatározott területtől. A térképek használatával tervezhet precíziós anyagkijuttatást, növelheti a termésbiztonságot és fenntartható módon, környezetkímélően gazdálkodhat.

A TalkingFields (TF) alaptérkép egy olyan széleskörűen elismert és használt termék, mely a tábla termőhelyi különbségeit adja vissza, a hozamtérképhez,az elektromos vezetőképességhez vagy a talajgenetikai térképekhez hasonlóan. A TF alaptérkép egy több éves időszakból származó, nagy számú (több száz) műholdfelvétel adatainak feldolgozásával készül az adott tábláról. A hosszú időszak figyelembevétele lehetővé teszi, hogy az időjárás és a termesztett növények hatása kizárható legyen. Az így készült térkép statisztikailag igazolható, relatív biomassza-különbségeket tartalmaz, így megbízható kiindulási és döntési információt nyújt a precíziós gazdálkodáshoz. A TF alaptérkép felbontásánál (20m x 20m ill. 10m x 10m) és megbízhatóságánál fogva a változó tőszámú vetés, a differenciált tápanyag-kijuttatás, és a növényvédelem applikációs térképeinek is kiinduló forrása lehet.

A TF zónatérkép, a TF alaptérkép kibővítése. A TF zónatérkép a hasonló termőképességű területek fogja össze olyan digitális zónákká, melynek mérete jellemzően 3 hektár. Így ez a térkép kiválóan alkalmas a talajvizsgálat mintavételi rasztereinek meghatározására.

A TF biomasszatérkép a tábla összes felszín feletti biomassza-mennyiséget mutatja t/ha mértékegységben, egy adott időpontra vetítve. Így ez az információ mindig egy pillanatfelvétel.

A TF térképek megrendeléséhez és elkészítéséhez csupán a táblakontúrokra van szükség, nincs helyszíni bejárás, taposás!

Ajánlatkérés

Legfontosabb jellemzők:

  • TalkingFields alap és zónatérképek
  • Digitális kataszteri térképek
  • Műholdas és légi felvételek
  • Talajmintavétel optimális tervezése
  • TalkingFields biomasszatérképek

TF alap- ás zónatérképek megrendelése:

FarmFacts Hungary Kft.

Tel: +36 30 99 38 998

E-mail: info(at)farmfacts(dot)hu

TF alaptérkép
TF alaptérkép
TF hozamprognózis-térkép
TF hozamprognózis-térkép
TF zónatérkép
TF zónatérkép
TF biomasszatérkép
TF biomasszatérkép
TF hozampotenciál-térkép
TF hozampotenciál-térkép
Tápanyag-ellátottsági térkép
Tápanyag-ellátottsági térkép