Skip to main content

Üdvözöljük az új NEXT Farming világban!

Küldetésünk az, hogy az Ön partnere legyünk az átfogó digitális gazdálkodási megoldások területén, és hogy Önnel együtt haladjunk a digitális jövő felé. 1985 óta készítünk mezőgazdasági szoftvermegoldásokat az innovatív gazdálkodók és a mezőgazdasághoz szorosan kötődő fejlesztők számára. Ez a hosszú tapasztalat és munkatársaink szakértelme lehetővé tették számunkra a piacvezetői státusz elérését. Tapasztalatunk, szaktudásunk talaján állva, a mezőgazdasági szoftverek mellett kiegészítő termékeket és szolgáltatásokat is kínálunk.

Szoftvereink, kiegészítő termékeink és szolgáltatásaink kombinációja az Ön sikerét szolgálják egy még hatékonyabb megoldás részeként. Ennek érdekében egyre több termékünket összekapcsoljuk: Az AO Agrár-Office programcsomagból és az összes termékünkből és szolgáltatásunkból így született meg a NEXT Farming! Az AO Agrár-Office – változatlan funkcionalitással és kezelhetőséggel – mostantól NEXT Farming Office névre hallgat.

A NEXT Farming Office és a NEXT Farming Live szoftvermegoldások kulcsfunkcióit összekapcsolva is használhatja, pl. térképek egyszerű megrendeléséhez, a modulokkal kapcsolatos ügyintézéshez, szolgáltatások és termékek megvásárlásához. Első lépésként a TalkingFields térképek vásárlása és a programélesítés egyszerűsítése kerül bevezetésre.
A NEXT Farming APP termékekkel bárhol dolgozhat, tetszőlegesen kombinálhatja a
NEXT FarmingSERVICE szolgáltatásait, és élvezheti a NEXT FarmingPACKAGE csomagok előnyeit. Mindez az egyszerűbb, gyorsabb és rugalmasabb munkavégzés érdekében történik.

Átfogó digitális gazdálkodási megoldásaink lehetővé teszik az üzleti folyamatok optimalizálását úgy, hogy közben költséget csökkentenek és erőforrást takarítanak meg - ma és a jövőben is.

Kérdése van az új NEXT Farming világgal kapcsolatban? Az Ön közvetlen tanácsadóit itt érheti el.

Örülni fognak telefonhívásának!    

Kapcsolatfelvétel most