Skip to main content

Töltse fel és vezesse egy helyen a kötelező elektronikus Gazdálkodási Naplót!

Akik már használják a NEXT Farming PRO szoftvert, tudják, hogy kivételesen egyszerű a használata és minden adatot könnyedén rögzíthet. A program gombnyomásra elkészíti a Gazdálkodási Naplót, továbbá a Web-GN is feltölthető vele a NÉBIH rendszerébe. Ez ugyanígy marad az idén induló elektronikus gazdálkodási napló (e-GN) esetében is.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH)rendszerével teljesen egyenértékű szoftverünk segítségével minden gazdálkodó eleget tehet a jogszabályi követelményeknek és az egyszerű használat mellett bárki feltöltheti és elküldheti az elektronikus gazdálkodási naplót (e-GN). Mivel a NEXT Farming Pro teljes egészében kompatibilis a NÉBIH rendszerével, így kiváltja a NÉBIH felületén történő adatrögzítést*.

Miért válasszam a NEXT Farming Pro szoftvert?
  • Egyszerű, gyors adatrögzítés akár mobilról is
  • Használata kiváltja a NÉBIH felületén történő munkát
  • Részletes kiértékelések segítik az adatalapú döntésekben
  • A precíziós gazdálkodást is támogatja
  • Csak Ön fér hozzá az adataihoz, azt más nem láthatja  

Rendszerünk segítségével gyorsan és egyszerűen rögzítheti a felületen az összes gazdálkodással kapcsolatos tevékenységet, akár már közvetlenül a táblán is, bármilyen okos eszközön (mobiltelefonon, táblagépen vagy számítógépen). Minden munkaműveletet csak egyszer kell rögzíteni, még akkor is, ha több Gazdálkodási Napló és Permetezési Napló készül a gazdaságon belül. A könyvelés is egyszerűbbé válik a rendszer használata mellett, gyűjtőkönyvelés végezhető, ha azonos műveletet hajtunk végre több táblára, vagy sablonkönyvelés is használható abban az esetben, ha korábbi műveletet ismételten szükséges könyvelni. A gyűjtőkönyvelés és a sablonkönyvelés egymással is kombinálható.

Minden tábla térképes megjelenítéssel látható, akárcsak az egységes kérelemben.

Szoftverünk a legtöbb gépgyártó termékeivel is kompatibilis, így az elvégzett munkák adatai onnan is átvehetőek.

Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink adatainak magasszintű védelme, ezért szoftverünk használatával garantált az adatok biztonsága és minden rögzített adat a felhasználónál marad, nem kerül át másik félhez.

Vezesse velünk az elektronikus Permetezési Naplót is!

Használja ki rendszerünk előnyeit és egyszerűségét, hogy Önnek is egyszerűbbé váljanak a kötelező teendői!

*Az adatfeltöltés hamarosan elérhető lesz