Skip to main content

Tegye egyszerűvé földbérleti szerződéseinek kezelését!

A földnyilvántartás és az ehhez kapcsolódó szerződések kezelése sokszor nehezen átlátható és meglehetősen bonyolult is, ha nincs egy erre alkalmas rendszer, ami összefogja és könnyen áttekinthetővé teszi a különböző típusú és különböző lejáratú szerződéseinket.

Partnereink közül többen rendelkeznek bérelt, cserélt, művelési szerződéssel használt és saját tulajdonú földekkel egyaránt. Ehhez kapcsolódva különböző típusú és futamidejű szerződéseket kell átlátniuk és kezelniük, ami a NEXT Farming PRO rendszere nélkül sokszor szinte lehetetlen feladat lenne!  

Nálunk egy egységes felületen tudja kezelni a különböző termőföldjeit és az ezekhez kapcsolódó szerződéseit, legyen szó földbérleti, csere- és művelési szerződésű, vagy akár saját tulajdonú földekről.

  • A bérleti szerződések lejárata napra pontosan láthatóvá válik a futamidő ellenőrzésével.
  • A kataszteri adatok és a helyrajzi számok közvetlenül kapcsolódnak a szerződésnyilvántartáshoz úgy, hogy egyben a táblák alapadataiba is illeszkednek. 
  • A program segítségével arra is lehetősége van, hogy digitális kataszteri térképeket is importáljon, így a helyrajzi számokat térképen is megtekintheti és a szerződésekhez hozzárendelheti.
  • A képletgenerátor használatával egyszerűen kiszámoltathatja a program segítségével a bérleti díjakat, amelyről kifizetői igazolás is készül.
  • A beépített szövegszerkesztővel a szerződések szövegeit is megadhatja.
  • A körlevél funkcióval segítjük, hogy a bérbeadókkal könnyebben és gyorsabban tudja tartani a kapcsolatot.
  • Vesse össze a térképen a helyrajzi számokat a művelt területekkel (táblákkal), így rögtön látja, hogy a kontúrok fedésben vannak-e és azonnal megállapíthatja, hogy a saját tulajdonú, illetve a bérelt területek egybeesnek-e a földhasználattal.

A NEXT Farming segítségével nemcsak munkát takarít meg, de további hasznos információkkal is gazdagodik.

Ismerje meg Ön is, hogyan tudja egyszerűsíteni a földnyilvántartás és a szerződéskezelés folyamatait!