Skip to main content

Tartsa szemmel gazdaságát, akár távolról is!

Bárhonnan, bármikor elérheti és szemmel tarthatja gazdaságát, istállóit vagy üzemeit az intelligens Luda.farm kamerarendszereink segítségével.

Minden gazdálkodónak személyre szabottan ajánljuk intelligens kamerarendszereinket, akár rendelkezik internettel, akár nem, válassza az Ön számára leginkább megfelelő megoldásunkat!

A FarmCam HD kamerarendszer saját wifivel rendelkezik és olyan gazdálkodók számára ideális választás, akiknél nincs internet/wifi az istállóban vagy az üzemben, de szeretnének kamerát telepíteni beltéren vagy kültéren. Ezt az egyszerűen összeszerelhető, vízálló és tartós kamerát alkalmazva, azonnal, már bekapcsolás után könnyedén, bárhonnan és bármikor láthatja istállóit és üzemeit. Ha nem tartózkodik a helyszínen, akkor is nyugodt lehet, hogy minden rendben van az állataival. Az állatok távolról történő megfigyelésével gyorsabban reagálhat, ha valami történik.

A videót Full HD-ben nézheti meg közvetlenül a tévén vagy számítógépen és ha csatlakozik az internethez, akkor az ingyenes FarmCam HD alkalmazással okostelefonján vagy táblagépén is megtekintheti a videót. A FarmCam HD alkalmazás megkönnyíti a különböző kameraképek közötti váltást vagy több kamera áttekintését, akár 4 kamerát is csatlakoztathat és ráközelíthet a képekre, vagy a képernyő felosztásával egyszerre megtekintheti mind a 4 kameraképet. Az éjjellátó funkcióval a FarmCam HD éjjel-nappal figyeli üzemét. A kamera mozgásérzékelővel is rendelkezik, így lehetőség van arra, hogy értesítéseket és riasztásokat küldjön, ha mozgást észlel.

A FarmCam Mobility egy olyan biztonsági kamera, amely mobilhálózaton keresztül tökéletesen alkalmas olyan területek megfigyelésére, ahol nincs hálózati áram vagy wifi/internetkapcsolat.

A FarmCam Mobility 3G és 4G mobilhálózaton keresztül továbbítja a képeket közvetlenül az okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen futó alkalmazásba. Az alkalmazáson keresztül több felhasználó akár több kamera élőképét is nézheti egyidejűleg. Képminősége Full HD-ig szabadon választható. A kamera éjjellátóval és digitális zoom funkcióval is rendelkezik.

Intelligens mozgásérzékelővel (PIR technológia) rendelkezik, amely a hőt sugárzó tárgyakra reagál. Ez a technológia kiküszöböli a pl. szélben mozgó ágak, eső és rovarok miatt bekövetkező téves riasztásokat. Amikor a mozgásérzékelő mozgást észlel, a kamera figyelmeztető üzenetet küldhet az okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen futó alkalmazásba.

A különösen robusztus, vízálló (IP 65) és hosszú élettartamú kamera összeszerelése nagyon egyszerű, bekapcsolás után már láthatja is a képet és a beépített mikrofon segítségével hallhatja a kamera körüli háttérzajt.

A FarmCam IP2 biztonsági kamera olyan gazdálkodók számára készült, akik rendelkeznek internetkapcsolattal/wifivel a gazdaságukban, istállóikban vagy üzemeikben.

A robusztus, vízálló (IP 66), egyszerűen kezelhető és hosszú élettartamú kamera megbízhatóan felügyeli gépeit vagy állatait az istállóban. A FarmCam alkalmazással távolról is láthatja és hallhatja, hogy mi történik a kamera előtt.

A képet és a hangot vezeték nélkül, wifin keresztül küldi el a routerhez, így Ön akár mobiltelefonján is azonnal láthatja a képet.

A kiterjesztett mozgásérzékelésnek köszönhetően a FarmCam IP2 csak akkor kezdi el a rögzítést, ha mozgást észlel. A kamera mikrofonnal és éjjellátó optikával van felszerelve (8-10 m hatótávolság). Ez a kamera is beépített PIR detektorral (passzív infravörös detektor) rendelkezik, amely érzékeli a meleg tárgyakat a kamera előtt.

Fektessen be gazdasága biztonságába intelligens kameráink használatával és felügyelje igazán optimálisan állatait és üzemeit!

Egyszerűsítse mindennapjait és kérjen árajánlatot a NEXT Farming kamerarendszerekről!