Skip to main content

Talajmintavétel WINTEX eszközökkel

Tudjuk, hogy reprezentatív talajmintát csak jól tervezett és gondosan végrehajtott GPS alapú precíziós mintavétel biztosít.

A NEXT Farming esetében ez azt jelenti, hogy TalkingFields térképek alapján a NEXT Farming Pro programban elkészítjük a mintavételi tervet. A talajmintavételt WINTEX automata mintavevőkkel végezzük, melynek a NEXT Farming egyben hivatalos forgalmazója is Magyarországon.

A Wintex automata talajmintavevők fejlesztésére és gyártására specializálódott vállalat. A világot behálózó tevékenységüknek és a nemzetközi szakértői hálózatuknak köszönhetően szinte minden talajtípussal és mindenféle geológiai feltétellel találkoztak már a talajminták gyűjtése során, ezért komoly és megbízható tapasztalattal végzik évek óta ezt a tevékenységet. A termékek megbízhatóságát növeli, hogy nemzetközi szabványoknak és szigorú követelményeknek kell megfelelniük, ezért is döntöttünk mellettük.

Az általunk forgalmazott talajmintavevőkkel nagy területekről is gyors, hatékony és pontos mintavétel történik, emellett a berendezéseink gazdaságosak, rendkívül megbízhatóak és felhasználóbarát kezelésük mellett csak minimális karbantartást igényelnek. A mintavétel a választott mintavevőtől függően 30, 60 vagy akár 90 cm mélységben is történhet.

Fedezze fel a talajban rejlő lehetőségeket az általunk nyújtott professzionális talajmintavételi technológiával, hogy mindenki más előtt járjon!

Ha szeretne saját WINTEX talajmintavevőt, akkor kérjen tőlünk részletes tájékoztatást.