Skip to main content

Szeretné Ön is távolról felügyelni és vezérelni az öntözést?

Az öntözés nemcsak kiváló lehetőség a növények vízigényének kielégítésére, hanem egy nem elhanyagolható költség is. Éppen ezért nem mindegy, hogy mennyi vizet használunk fel és mikor. Vajon tényleg annyit öntözünk, amennyit kell? Biztos, hogy mindig a legmegfelelőbben határozzuk meg az öntözés időpontját és a víz mennyiségét? Nehéz eltalálni az optimális vízmennyiséget és az öntözés leghatékonyabb időpontját. Ennél még nehezebb az öntözést felügyelni. De nem velünk!

A NEXT Farming már évek óta foglalkozik az öntözéssel kapcsolatos vezérlési, távfelügyeleti és dokumentációs rendszerekkel, amelyeket folyamatosan fejlesztünk annak érdekében, hogy hatékony és egyszerű megoldást biztosítsuk ügyfeleinknek.

Lássuk, mit tud a NEXT Raindancer!

  • Minden öntözőberendezését egyszerre, valós időben felügyelheti és azokat bárhonnan, okostelefonról vagy számítógépről vezérelheti.
  • A táblákon végzett öntözések valós időben, automatikusan rögzítésre és naplózásra kerülnek a rendszerben, így az adatokból pár kattintással öntözési kiértékelések is készíthetők.
  • Az kiértékelések alapján kiszámíthatja a pontos, az adott területre szabott öntözési szükségletet és megtervezheti, valamint megvalósíthatja a költséghatékony öntözést
  • A rendszerünk gyártófüggetlen, így könnyen felszerelhető mindegyik, már meglévő dobos, lineáris, vagy körforgó öntözőrendszerre.
  • Bármilyen probléma esetén SMS-ben figyelmeztető üzenetet küld és az alkalmazáson keresztül azonnal leállíthatóvá válik a teljes rendszer. Ennek köszönhetően csökkenti a potenciális károkat és segítségével megspórolhatja a helyszíni ellenőrzésekre fordított időt és üzemanyagköltséget.

Az öntözés felügyelete és vezérlése mellett extra funkciókat is beépítettünk szolgáltatásaink közé, hogy minden gazdaságot a lehető legjobban támogathassunk.

  • A NEXT Raindancer „AutoSpeed“ funkciója önállóan szabályozza az orsó csévélési sebességét. Ennek eredményeként a négyzetméterenkénti vízmennyiség állandó marad a teljes öntözési folyamat során és a szántóföld öntözése homogén lesz.
  • A NEXT Raindancer segítségével szektorvezérlés is végrehajtható. A szektorvezérlés automatikusan beállítja a vízágyú szögét, lehetővé téve a szántóföldek teljes és pontos öntözését. Az optimális öntözési szög a táblakontúr és a vízágyú hatótávolsága alapján kerül kiszámításra. Ez lehetővé teszi a teljes tábla öntözését hézagok és átfedések nélkül. A NEXT Raindancer szektorvezérlés használatához a Raindancer Pro Modul szükséges.

Célunk volt egy olyan komplex rendszer kifejlesztése, amely a NEXT meteorológiai állomásokat, a NEXT Raindancer és NEXT WaterControl öntözésvezérlő rendszereket, valamint a NEXT Farming Pro szoftvercsomagot egy egységes rendszerbe foglalja. Természetesen ennek a rendszernek az összes eleme külön-külön, önállóan is kiválóan működik, de együtt egy minőségileg magasabb szintű szolgáltatást nyújtanak.

Keressen minket bizalommal, hogy segíthessünk kialakítani a legmegfelelőbb öntözéses megoldásokat gazdaságukban!