Skip to main content

Okos megoldás a kerítés feszültségének éjjel-nappali megfigyelésére

Tudta, hogy azokban a legelő állatokat tartó gazdaságokban, ahol a FenceAlarm villanypásztor felügyeleti eszközöket használják, évente átlagosan körülbelül 50 munkaórát takarítanak meg? A vadkerítés állapotának automatikus távfelügyelete pedig szinte ki sem fejezhető pénzben.

A FenceAlarm nemcsak folyamatosan ellenőrzi a feszültséget a kerítésekben és segít megelőzni az állatok kitörését, vagy éppen nemkívánatos bejutását, hanem segítségével megkímélheti magát a kerítés feszültségének időigényes helyszíni ellenőrzésétől.

A NEXT Farming által forgalmazott FenceAlarm felügyeleti rendszer az ingyenes my.Luda.Farm alkalmazással használható, így az okostelefonján bármikor ellenőrizheti a kerítés feszültségét és a kerítés feszültségeséséről szóló riasztásokat is azonnal megkapja. Így nem szükséges állandó helyszíni ellenőrzést tartania.

A FenceAlarm az állatok védelme mellett a kerítést is óvja, hiszen a kerítésfeszültség grafikonja megmutatja a fű vagy bokrok okozta kúszó feszültségesést is, így ha rendszeresen figyeli a grafikont, időben kiszabadíthatja a kerítést a növényzetből.

Hogyan működik?

A készülék beépített SIM-kártyával rendelkezik, és bárhol használható, ahol van GSM hálózati lefedettség. A FenceAlarm készülék elküldi az aktuális kerítésfeszültség értékeket a mobiltelefonra. A my.Luda.Farm alkalmazás elérhető mind Android, mind IOS (iPhone) rendszerekre. Az alkalmazáson belül további ALARM+ funkciók találhatók, mint pl. azonnali riasztás, amint a kerítés feszültsége az Ön által beállított határérték alá esik. A kerítés feszültségértékeit időrendben rögzítjük és grafikusan ábrázoljuk. Az ALARM+ funkciók az első évben ingyenesek. Az első év után a FenceAlarm ingyenesen üzemeltethető a normál változatban, vagy opcionálisan, kiegészítő díj ellenében az ALARM+ funkciókkal. Az ingyenes verzióban napi frissítést kap a kerítés feszültségértékéről. A FenceAlarm garanciája online termékregisztráció esetén 3 év.

További információért keressen bennünket!