Skip to main content

Könnyen kezelhető Táblatörzskönyv és Gazdálkodási Napló minden üzemméretre

Az eredményes gazdálkodás kulcsa, hogy tisztában vagyunk minden költségünkkel és bevételünkkel, valamint ezeket az adatokat elemezni is tudjuk. Azaz pontosan vezetjük a Táblatörzskönyvet és a Gazdálkodási Naplót.

Nagy előnyre tehetünk szert, ha mindezt egy olyan rendszerben végezzük, amellyel egyben eleget is tehetünk a mindenkori aktuális jogszabályi előírásoknak is. Ez utóbbi gyakorlatilag a NÉBIH rendszeréhez történő kapcsolódást jelenti. Így mind az elektronikus permetezési napló, mind az elektronikus Gazdálkodási Napló (e-GN), automatikusan elkészíthető és egy interfész segítségével a rendszerbe feltölthető.

A NEXT Farming PRO szoftvercsomag ideális módon ötvözi a klasszikus táblatörzskönyv és a precíziós gazdálkodás adatait. Letisztult, egyszerűen kezelhető felülete mind az adatok rögzítését, mind a térképi információk megjelenítését elegánsan biztosítja.

Miért válasszam a NEXT Farming Pro programot?

  1. Mert a több néven futó gazdaság is könnyen kezelhető vele
  2. Mert több üzem, több táblájára is lehet egy könyveléssel rögzíteni az azonos munkaműveletet
  3. Mert akár mobiltelefonon is rögzíthetem az adatokat
  4. Moduláris felépítése miatt csak azokért a funkciókért kell fizetni, amire valóban szükségem van
  5. Az adataim nálam vannak, azok felett csak én rendelkezem

Bármekkora, vagy bármennyi üzemmel is rendelkezünk, az összegyűjtött hasznos adatok alapján jobban átláthatjuk és racionalizálhatjuk a különböző munkafolyamatokat. Az egyes munkaműveleteket előre megtervezhetjük az intelligens és egyszerűen kezelhető szoftver segítségével a termelés teljes ciklusára, amely segít abban, hogy mindig a legjobb döntést hozhassuk meg.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy Önnek is egyszerűsödjenek a mindennapjai!