Skip to main content

Készüljön fel a változásra!

Már mindenki számára kötelezővé válik az elektronikus Gazdálkodási Napló és a az elektronikus Permetezési Napló vezetése.

Velünk egyszerűen és gyorsan felkészülhet és elektronikusan elkészítheti a Gazdálkodási és Permetezési Naplót. Használja ehhez a NEXT Farming PRO szoftvert!

Minden gazdálkodónak professzionális segítséget nyújtunk, hogy bármilyen gazdálkodással kapcsolatos tevékenységet és adatot könnyedén rögzíthessen bármilyen okos eszközön (mobiltelefon, táblagép vagy számítógép), akár már a táblán közvetlenül. Szoftverünk a legtöbb gépgyártó termékeivel kompatibilis, így az elvégzett munkák adatai onnan is átvehetőek.

Kiemelten fontos számunkra ügyfeleink adatainak magasszintű védelme, ezért szoftverünk használatával garantált az adatok biztonsága és minden rögzített adat a felhasználónál marad, nem kerül át másik félhez.

Mivel könnyítjük meg a gazdálkodók feladatait?

  • GYORS: minden munkaműveletet csak egyszer kell rögzíteni, akkor is, ha több Gazdálkodási Napló és Permetezési Napló készül a gazdaságon belül
  • EGYSZERŰ KÖNYVELÉS: Gyűjtőkönyvelés = azonos művelet több táblára,  Sablonkönyvelés = korábbi művelet ismételt könyvelése. A gyűjtőkönyvelés és a sablonkönyvelés egymással kombinálható
  • AZONNALI ADATRÖGZÍTÉS mobiltelefonon vagy táblagépen
  • TÉRKÉPES MEGJELENÍTÉS: minden tábla térképen is megjeleníthető, mint az egységes kérelemben
  • AZONNAL BEKÜLDHETŐ: gombnyomással létrehozhatja a kész Gazdálkodási és Permetezési Naplót

Ne feledje, aki szántóföldi növénytermesztést vagy rovarölő szeres kezelést végez, illetve 10 hektárnál nagyobb területet művel, annak 2023-tól már elektronikus Permetezési naplót is kell vezetnie!

Az Elektronikus Permetezési napló vezetésének kötelezettsége azokra is vonatkozik, akik Gazdálkodási Naplót vezetnek. Az egyik nyilvántartás nem helyettesíti a másikat!

Segítünk felkészülni és elindulni, hogy eleget tehessen az aktuális jogszabályi előírásoknak!