Skip to main content

Irányítsa és felügyelje bárhonnan öntözőberendezéseit!

Az öntözés fontos része a mezőgazdasági tevékenységnek és hatékony megvalósítása komplex feladat. Ahhoz, hogy igazán hatékony formában valósulhasson meg, figyelembe kell venni minden terület esetén az öntözés megfelelő mértékét, intenzitását, illetve jól kell megválasztani az öntözés időszakát.

A NEXT Raindancer segítségével minden öntözőberendezését egyszerre, valós időben felügyelheti és az öntözőberendezéseit bárhonnan, okostelefonról vagy számítógépről vezérelheti. A táblákon végzett öntözések valós időben, automatikusan rögzítésre és naplózásra kerülnek a rendszerben, így az adatokból pár kattintással öntözési kiértékelések is készíthetők. Az öntözőberendezések vezérlésén túl a NEXT Raindancer dokumentálja és mobilkommunikáción keresztül folyamatosan továbbítja az öntöző aktuális pozícióját és a víznyomást a szerver felé. Bármilyen probléma esetén SMS-ben figyelmeztető üzenetet küld és az alkalmazáson keresztül azonnal leállíthatóvá válik a teljes rendszer. Ennek köszönhetően csökkenti a potenciális károkat és segítségével megspórolhatja a helyszíni ellenőrzésekre fordított időt és üzemanyagköltséget.

A NEXT Farming már évek óta foglalkozik az öntözéssel kapcsolatos vezérlési, távfelügyeleti és dokumentációs rendszerekkel, amelyeket folyamatosan fejlesztünk annak érdekében, hogy a legkomplexebb és leghatékonyabb megoldást biztosítsuk ügyfeleinknek. Az öntözés felügyelete és vezérlése mellett extra funkciókat is beépítettünk szolgáltatásaink közé, hogy minden gazdaságot a lehető legjobban támogathassunk.

  • A NEXT Raindancer „AutoSpeed“ funkciója önállóan szabályozza az orsó csévélési sebességét. Ennek eredményeként a négyzetméterenkénti vízmennyiség állandó marad a teljes öntözési folyamat során és a szántóföld öntözése homogén lesz.
  • A NEXT Raindancer segítségével szektorvezérlés is végrehajtható. A szektorvezérlés automatikusan beállítja a vízágyú szögét, lehetővé téve a szántóföldek teljes és pontos öntözését. Az optimális öntözési szög a táblakontúr és a vízágyú hatótávolsága alapján kerül kiszámításra. Ez lehetővé teszi a teljes tábla öntözését hézagok és átfedések nélkül. A NEXT Raindancer szektorvezérlés használatához a Raindancer Pro Modul szükséges.
  • Rendszerünk gyártófüggetlen, így felszerelhető minden dobos, lineáris és körforgó öntözőrendszerre.

Célunk volt egy olyan rendszer kifejlesztése, amely a NEXT meteorológiai állomásokat, a NEXT Raindancer és NEXT WaterControl öntözésvezérlő rendszereket, valamint a NEXT Pro szoftvercsomagot egy egységes rendszerbe foglalja. Természetesen ennek a rendszernek az összes eleme külön-külön, önállóan is kiválóan működik, de együtt egy minőségileg magasabb szintű szolgáltatást nyújtanak.

Keressen minket, hogy az Ön gazdaságában is a optimálisan működjenek az öntözőberendezések!