Skip to main content

Gazdálkodási Napló egyszerűen, gyorsan, elektronikusan

Jövőre minden gazdálkodónak elektronikusan kell elkészítenie és benyújtania a Gazdálkodási Naplót. Sokan tartanak ettől a változástól és előre félnek tőle, hogy bonyolult és nehézkes lesz felölteni az adatokat az online térbe.

Velünk egyszerűen és gyorsan elkészítheti az elektronikusan is beküldhető Gazdálkodási Naplót. Használja ehhez a NEXT Farming PRO szoftvert!

Miért válassza a NEXT Farming megoldást?

  1. Átlátható, felhasználóbarát a kezelőfelület
  2. Garantált jogszabálykövetés
  3. Több üzem adatainak kezelése
  4. Teljeskörű táblatörzskönyv funkcionalitás
  5. Gyűjtő- és sablonkönyvelések a gyors adatrögzítéshez

Átlátható rendszerünknek köszönhetően mindenkinek azonnal sikerül elkészítenie, vezetnie és a kötelező törvényi előírások alapján, megbízható módon beadnia a Gazdálkodási Naplót.

Átfogó módon segítjük a gazdálkodókat, hiszen ugyanilyen egyszerűen készíthetik el szoftverünk segítségével a Permetezési Naplót és a Nitrátjelentést is.

Rendszerünkkel már a kisebb területen gazdálkodóknak is kényelmes megoldást kínálunk. A pár száz vagy akár több ezer hektáros gazdaságok pedig különösen profitálhatnak a NEXT Farming Pro szoftvercsomag egyéb elemeiből is, melyek közül a legfontosabb a precíziós gazdálkodás támogatása. Szoftverünk a legtöbb gépgyártó eszközeivel (monitoraival) kompatibilis és magasszintű adatvédelem és adatbiztonság jellemzi.

Nézze meg, hogy a NEXT Farming PRO segítségével milyen további előnyökhöz juthat!

További információ a Gazdálkodási Napló elérhetőségéről.