Skip to main content

A siker kulcsa, az egyszerű és átlátható készletnyilvántartás

A termeléshez szükséges készletek ellenőrzése, nyilvántartása és áttekintése fontos feladat minden gazdálkodó számára. Készleteink mennyiségét pontosan kell ismerni a különböző munkavégzések tervezhetőségéhez, a költségeink alakulásához, összességében pedig a teljes eredménykimutatáshoz is.

A készletek napra pontos ismerete és egyszerű áttekinthetősége nélkülözhetetlen egy eredményes és sikeres gazdálkodáshoz.

A különböző mezőgazdasági tevékenységek során folyamatosan kérdések merülnek fel. Mennyi gázolaj van még a tartályban? Mennyi termény áll még a tárolókban? Elegendő lesz a meglévő műtrágya? Ebből a fajta vetőmagból van-e még annyi, amennyi a legközelebbi vetésnél szükséges? Van elég növényvédőszer a következő munkaművelethez? A kérdések sorát lehetne még folytatni, hiszen megannyi dologra kell választ kapnunk, nap mint nap.

A NEXT Farming Készletnyilvántartás használatával ezeket az információkat azonnal, napra lebontva, mindig pontosan láthatja. Ráadásul a készletnyilvántartás a NEXT Farming Pro Táblatörzskönyv-GN moduljának szerves alkotórésze.

Minden munkafolyamat megtervezése előtt fontos ellenőrizni és tisztában lenni a készleteinkkel. Ezt nagyobb gazdaság, vagy több üzem esetén nehéz átlátni és követni, ezért fejlesztettük a legnagyobb szakmai hozzáértéssel a NEXT Készletnyilvántartás rendszerét, amelynek használatával Önnek mindenkor pontos rálátása lesz az összes készletére.

Gyorsan és egyszerűen könyvelhetők a készletmozgások, a vásárlás, az eladás, a táblákra történt kijuttatás vagy a termény betárolása is, így mindenkor rendelkezésre állnak az aktuális készletinformációk.

És ez még nem minden! A táblatörzskönyvhöz történő közvetlen kapcsolódással a táblára kijuttatott anyagok mennyisége és az aratott terményeké is, automatikusan megjelenik a készletmozgásokban és aktualizálja a készletet. Mindez úgy válik lehetővé, hogy ehhez további adatrögzítésre nincs szükség, így időt és energiát takarít meg. Hogyha az adatok monitorokból (bordcomputer) vagy telefonos, táblagépes applikációból származnak, akkor pedig a készletek aktualizálása teljesen automatikusan történik. 

Többek között erre képes a NEXT Készletnyilvántartás rendszere:

  • Raktárak, anyagok és szállítmányok törzsadatainak kezelése
  • Raktárak üzemi hozzárendeléssel, raktárellenőrzés és készletminimum riasztás
  • Készletek és anyagmozgások listázása, széleskörű kiértékelési lehetőségek
  • Tisztítás és szárítás dokumentálása
  • Egyszerű könyvelés, automatikus árfrissítéssel a törzsadatokban is
  • Közvetlen kapcsolódás a táblatörzskönyvhöz
  • Szállítmánykezelés
  • Kapcsolódás mérlegekhez, üzemanyagkutakhoz
  • Szállítmánykövetés

Legyen mindig naprakész a készleteivel kapcsolatban, hogy gazdasága még sikeresebb legyen! További részletekért keressen bennünket!