Kukoricavetés változó tőszámmal

Tökéletesség az utolsó szemig.

Teilflächenspezifische Maisaussaat

Vesse Ön is a kukoricát változó tőszámmal!

A szélsőséges időjárási események és a talaj heterogenitásából fakadó táblán belüli eltérő termőképesség jelentős hatással van a kukoricatermesztés sikerességére és gazdaságosságára. A talajminőséghez igazodó változó tőszámú vetéssel csökkenteni lehet ezeknek a terméskorlátozó tényezőknek a befolyását.

A változó tőszámú vetés szakmailag kifogástalan végrehajtása több tényező kombinációjának eredménye: megbízható műholdas felvételek, magas szintű növénytermesztési ismeretek, megfelelő kukoricahibrid, modern gép és precíz vetés.

NEXT Farming és Magyar Kukorica Klub Egyesület lehetővé teszi Önnek, hogy a legutolsó kukoricaszem is tökéletes precizitással kerüljön a megfelelő helyen a földbe.

Magyar_LOGO_LP

Készítsük el együtt az applikációs térképeket az új vetési szezonra!

Az Ön előnyei:

  • Átfogó szolgáltatások a NEXT Farming és a Kukorica Klub közreműködésével
  • Megfelelő vetőmagmennyiség a tábla termőképességéhez igazítva: A tervezett költségek hatékonyabb felhasználása
  • A tábla minden pontján optimális növényállomány: Az időjárási kockázatok csökkentése
  • Egyenletes fejlődés: Kiegyenlített érés, jobb minőség
  • Hozamnövekedés várható

A NEXT Farming és a Magyar Kukorica Klub Egyesület együttműködése biztosítja azt, hogy egy megbízható és független szolgáltatást kínáljunk Önnek. A NEXT Farming szoftverek segítségével az applikációs térképek a kívánt formátumban készülnek el és így azokat további feldolgozás nélkül lehet feltölteni a vetést vezérlő monitorokra.

Kérje a személyre szabott ajánlatunkat, vagy egyeztessen egy időpontot a +36 30 9938 998 telefonszámon vagy e-mail-ben.

 

Ajánlat kérése
Vetésterv

A változó tőszámú vetéshez szükséges applikációs térkép elkészítése néhány egyszerű lépésből áll. A tábla egyértelmű azonosításához szükségünk van a tábla határvonalára, melyet a táblatörzskönyv programból tud exportálni, vagy a területfelmérése adatot rendelkezésünkre bocsátani. Ezek hiányában az is megfelelő, ha Ön a Google Föld programban körberajzolja számunkra az érintett tábláit.

A táblakontúrok alapján a Talking Fields alaptérképek segítségével elemezzük a tábla termőhelyi sajátosságait. Ennek alapján kerül meghatározásra a vetőmag mennyisége és készül az applikációs térkép a vetőmag kijuttatásához.

Az elkészült applikációs térképet a kért formátumban elkészítjük, így az akár komplett dokumentációra alkalmas formában is feltölthető a vetést vezérlő monitorra.

 

Tanácsadás

NEXT Farming kidolgozott egy algoritmust és módszert, mellyel a Talking Fields térképek alapján a változó tőszámú vetéshez applikációs térképet lehet készíteni. A megfelelő tőszám meghatározásában a Magyar Kukorica Klub Egyesület működik közre dr. Szieberth Dénes vezetésével.

Az eredményes vetés tervezéséhez a termelőnek csak három dolgot kell tennie:

  • A táblakontúrokat elektronikus formában rendelkezésünkre bocsátani
  • Talking Fields alaptérképet vásárolni az adott táblákhoz
  • Megadni a tervezett átlagos tőszámot és a a vetésre tervezett hibrid (hibridek) nevét és a vásárolt vetőmag csírázási % át

Ajánlatunk a termelőknek

Minimum csomag (ha az applikációs térképet saját maga készíti) Ebben az esetben csak a Talking Fields alaptérképet biztosítjuk Önnek. Amennyiben rendelkezik NEXT Farming szoftverrel, úgy az applikációs térkép készítését megtanítjuk Önnek.

Optimum csomag (ha kész applikációs térképet szeretne) Ebben az esetben Ön nem csak a Talking Fields alaptérképet kapja kézhez, hanem a monitorra feltölthető applikációs térképet a kívánt formátumban. Az applikációs térkép elkészítésében a Kukorica Klub biztosítja a szakmai konzultációt és felügyeletet.

Maximum csomag (ha a kész applikációs térképen túl Talking Fields zónatérképet is szeretne) Ebben az esetben a Talking Fields alaptérképen és a vetéstervet tartalmazó applikációs térképen túl, hozzájut a Talking Fields zónatérképekhez is, melyek a Talking Fields alaptérképből készülnek, 3 hektáros termelési zónákat tartalmazva. A zónatérkép ideális kiindulási alap talajmintavétel tervezéséhez és végrehajtásához.

Teilflächenspezifische Maisaussaat
Teilflächenspezifische Maisaussaat
Teilflächenspezifische Maisaussaat

Felkeltettük az érdeklődését?

Akkor töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Az űrlap beküldése után rövid időn belül keresni fogjuk Önt a részletek megbeszélése érdekében.

Az űrlap beküldésével megerősítem, hogy elolvastam és megértettem a FarmFacts GmbH adatvédelmi tájékoztatóját.

A * jellel rendelkező mezők kitöltése kötelező