Skip to main content

NEXT Farming Pro - az új szoftvergeneráció

Bemutatjuk legújabb NEXT Farming Pro szoftvercsomagunkat, amely professzionális irodai alkalmazásunk új generációja! Több mint 35 év szakmai tapasztalattal fejlesztettük, hogy segítségével még kényelmesebben kezelhesse gazdaságait és üzemeit.

Friss és modern, letisztult kezelői felület jellemzi, ami nemcsak a mindennapi munkát teszi könnyebbé és gyorsabbá, hanem a szemet is gyönyörködteti.

A különböző funkciókban gazdag NEXT Farming Pro farm menedzsment szoftver egy olyan sokoldalú megoldás, amellyel egyszerre több gazdaság és üzem munkaműveleteit is kezelheti és segítségével teljeskörűen megtervezheti és dokumentálhatja az egyes munkaműveleteket - helytől függetlenül - a kompatibilis appoknak köszönhetően. Szoftverünk a legtöbb gépgyártó termékeivel kompatibilis és magasszintű adatvédelem és adatbiztonság jellemzi.

A NEXT Farming Pro nemcsak a növénytermesztés során felmerülő költségeket, bevételeket és részletes ráfordításokat kezeli, hanem a precíziós gazdálkodás folyamatait és a térinformatikai (térképi) elemeket is tartalmazza. Az új programmal a különböző gépekkel való adatcsere sokkal egyszerűbbé válik és kiválaszthatja a legmegfelelőbbet: akár felhőalapú adatcserével, akár pendrive (USB-stick) segítségével, vagy adatkártya használatával is lehetősége nyílik az adatcserére.

Táblatörzskönyvet vezetni mostantól sokkal egyszerűbben lehet a gépekből származó munkaadatok segítségével és könnyebb ellátni kijuttatási térképekkel és munkaelőírásokkal.
 
A NEXT Farming Pro szoftver teljeskörűen lefedi a növénytermesztés során keletkező adatokat. Főbb moduljai:

  • Földkönyv (helyrajzi számok, bérleti szerződések, földhasználat)
  • Táblatörzskönyv-GN (termesztéstechnológia, kötelező kimutatások)
  • Térkép (táblahatárok, digitális kataszteri térkép, háttértérkép)
  • Precíziós gazdálkodás (talajvizsgálat, hozam-, kijuttatási- és eloszlási térképek)
  • NDVI térkép
  • Gépkommunikáció (John Deere, Fendt, Claas, New Holland, Valtra, Case-IH, stb.)

A NEXT Farming Pro használata az új fejlesztéseknek köszönhetően most még egyszerűbb, még jobban illeszkedik a gazdaságok egyedi igényeihez és még sokoldalúbban bővíthető.