Skip to main content

Maximális hozam minimális ráfordítással - Változó tőszámú vetés

A helyspecifikus műholdas információk, a növénytermesztési szaktudás, a fajtaismeret, és a modern technika együttese adja az alapot a változó tőszámú vetéshez.

A különböző külső tényezők, mint az extrém időjárás, a heterogén talajok és az eltérő termőképesség minden egyes kukoricanövényre hatással vannak. A megfelelő helyspecifikus műholdas alapinformációkkal, magasszintű növénytermesztési szaktudással és a fajtaismerettel, valamint a modern technika használatával lehetőségünk van a változó tőszámú vetésre, mely a leghatékonyabb eszköz az optimális hozam eléréséhez.

A NEXT Farming a legjobb partner ebben. "Tökéletesség az utolsó szemig",- így szól a mottónk - mert részletesen átgondolt, gazdaságára szabott megoldásokat fejlesztünk, amelyekkel az egész kukoricaszezonban segítjük a gazdálkodást.

Mit jelent ez pontosan?

  • A TalkingFields alaptérképek: a táblán belüli termőhelyi különbségek pontos feltárása, 10 méter x 10 méter felbontással
  • A legjobban odaillő vetőmagmennyiség a tábla minden négyzetméterén: a tápanyagkihasználás növelése a költségek csökkentése mellett
  • Optimális növényállomány: az extrém időjárás lényegesen kisebb hatással van a termésmennyiségre
  • Homogén növényállomány: egyidejű érés és jobb minőség

A NEXT Farming és a Magyar Kukorica Klub Egyesület együttműködése biztosítja azt, hogy egy megbízható és független szolgáltatást kínáljunk mindenkinek. A NEXT Farming szoftverek segítségével az applikációs térképek a kívánt formátumban készülnek el és így azokat további feldolgozás nélkül lehet feltölteni a vetést vezérlő monitorokra.

Annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk a megfelelő technikai hátteret és pontos tanácsokkal láthassuk el partnereinket, folyamatosan kapcsolatban állunk és együttműködünk a vezető gépgyártókkal, kereskedőkkel és bérvállalkozókkal, a fajtatulajdonosokkal és a vetőmagforgalmazókkal.